Scoor je rijbewijs bij FOKKE

boek nu je gratis proeflesKen jij de Rijprocedure?

In de Rijprocedure wordt het meest wenselijk rijgedrag van de automobilisten beschreven.

Om te kunnen worden toegelaten tot het wegverkeer, moet dit gedrag binnen de gestelde normering ook van de kandidaat voor het praktijkexamen B worden verwacht. De rijprocedure is geheel toe te passen door de rijopleiding van Rijschool FOKKE in Sneek. Elk onderdeel van verkeersdeelneming wordt omschreven door middel van onderwerpen van beoordeling ( handelingen ). Die onderdelen vormen tevens de basis van het binnen het CBR geldende systeem van item beoordeling.

Ook voor anderen dan instructeurs en examinatoren kan de Rijprocedure een nuttige functie hebben. Voor de rijbewijs bezitter bijvoorbeeld is de Rijprocedure een compleet naslagwerk, aan de hand waarvan hij zijn eigen rijvaardigheid kritisch kan bezien. Dat dit best nuttig kan zijn, ziet ook de leerling van Rijschool FOKKE tijdens de rijopleiding en de ritjes door Sneek. Dat niet meer iedereen volledig op de hoogte is van de verkeersregels en verkeerstekens zoals die nu gelden en zoals men dat heeft kunnen leren in de rijopleiding op de weg naar het rijbewijs.

Daarom heeft Rijschool FOKKE een leuk alternatief voor de rijbewijs bezitter die zich weer eens bewust wil maken van zijn eigen rijgedrag en dat van anderen. Als we allemaal lachende bestuurders om ons heen zien, die een foutje van elkaar kunnen accepteren, dan zal er veel minder agressie ontstaan. We dragen bij aan een hoffelijk en openhartige cultuur. Autorijden moet leuk zijn en het biedt je vrijheid. Ga ook eens op herhaling/opfriscursus/tussentijdsetoets bij Rijschool FOKKE in Sneek.

Meld je aan voor een Opfrisles bij Rijschool FOKKE en ontvang een exemplaar van de Rijprocedure. Aan de hand van de Rijprocedure B ga je je voorbereiden op deze rijles, en kan je vragen stellen en je eigen rijstijl toetsen aan deze Rijprocedure. 
E-mailen
Bellen
Map
Info