Scoor je rijbewijs bij FOKKE

boek nu je gratis proeflesScoor je rijbewijs bij FOKKE

Zelf ben ik geen groot voetballer en ook nooit geweest. Maar toen onze jongste zoon wilde gaan voetballen bij vv Sneek Wit Zwart was hij 5 jaar, kwam in de F9 en automatisch ga je dan in een leidersrol groeien als vader, samen met nog een ouder die meer verstand van voetballen heeft. Het is echt heel leuk om als vrijwilliger bij de club, samen met je zoon het voetballen te beleven.

En als er dan een nieuw onderdeel wordt gestart bij de voetbalclub Sneek Wit Zwart in 2008, dan help je ook mee om dit te organiseren samen met nog een aantal enthousiaste vrijwilligers. Dus in 2008 was de F League van Sneek Wit Zwart opgericht met Jose Wijnbergen als aanjager.

Vanaf het prille begin heb ik de oprichting van de F League meegemaakt en daarna meegegroeid met de zoon naar de E pupillen en zo verder. Altijd wel betrokken gebleven bij de F League en de club als coördinator in de Jeugdcommissie.
Hoe leuk is het dan als spelers je ook buiten de velden naroepen of herkennen als Fokke. Daarom heb ik ook de rijschool de naam FOKKE gegeven en heb ik sinds 2019 ook weer de F League, nu als Algemeen Coördinator, onder mijn hoede genomen.

Waar het contact met de vereniging ooit is gestart in 2008, is dat nu ook weer op dezelfde afdeling, nl. de F League in 2021. Het voetbal gevoel heb ik willen laten doorklinken in de slogan van Rijschool FOKKE:


De groene kleur staat voor een milieubewuste opleiding van de leerlingen van rijschool FOKKE.

Wil jij ook scoren en je rijbewijs halen bij Rijschool FOKKE in Sneek, meld je dan nu aan en start al binnenkort met je rijopleiding.

E-mailen
Bellen
Map
Info