K

Scoor je rijbewijs bij FOKKE

boek nu je gratis proeflesRijschool FOKKE 1 jaar.

Op Valentijnsdag, 14 februari 2019, is het precies 1 jaar geleden dat ik de rijschool heb gepresenteerd op de ondernemersmarkt van de Gemeente SudWestFryslan in de Waltazaal van het gemeentehuis in Sneek.

In 2018 samen met een groep startende ondernemers de markt georganiseerd, waarvan er zeker nu een jaar later 5 ondernemingen volop bezig zijn om in hun eigen inkomsten te voorzien. Wat was het spannend om je plannen definitief te presenteren aan het grote publiek, en nu moet je wel doorgaan. Na deze dag er weer mee stoppen is onmogelijk.

Ik kijk terug op een mooi jaar, inmiddels 6 geslaagde leerlingen, en ook dit jaar weer veel leerlingen die worden opgeleid voor het praktijkexamen. Rijschool FOKKE heeft nog geen volle agenda, maar streeft dit ook niet na. Voldoende tijd en aandacht voor de leerlingen vind ik belangrijk. Ook voor een proefles is er voldoende tijd en aandacht. Bij rijschool FOKKE ga je direct vanaf het begin zo goed als mogelijk alle handelingen, sturen, gas geven en schakelen, zelf uitvoeren. Tijdens de proefles mag je zoveel mogelijk zelf doen, als je dat wilt. Ik ga je goed en veilig begeleiden onderweg naar je examen.Wil jij ook zo snel mogelijk beginnen met rijden? Meld je dan aan bij Rijschool FOKKE en start morgen met rijlessen.
E-mailen
Bellen
Map
Info