Scoor je rijbewijs bij FOKKE

boek nu je gratis proefles 

Welkom bij de leukste rijschool van Sneek. 

Heb jij nog geen rijbewijs? Rijschool FOKKE helpt jou de weg op. Wil jij snel beginnen aan je rijopleiding in Sneek, neem dan contact op met Fokke en maak een afspraak voor een gratis proefles. Een proefles is geen proefles als je niet alles zelf hebt mogen doen, sturen en schakelen. Daarom ben jij degene die rijdt tijdens je eerste les bij rijschool FOKKE in Sneek.


Bij rijschool Fokke ben je aan het juiste adres voor een leuke en gedegen rijopleiding in de altijd mooie stad Sneek. Jongeren begeleiden en op weg helpen is wat ik graag doe. 

Nu help ik jong volwassenen letterlijk de weg op naar het autorijexamen, met mijn eigen autorijschool. Verwacht bij rijschool Fokke geen vette aanbiedingen of heel goedkope rijlessen. Je mag van autorijschool Fokke verwachten, een prima begeleiding die je vlot op weg gaat helpen bij het behalen van je rijbewijs.

Fokke geeft op een leuke en vooral leerzame manier instructie, waarmee jij na het behalen van je rijbewijs zelfstandig en veilig kunt deelnemen aan het verkeer. Wacht dus niet langer en boek nu je gratis proefles bij autorijschool Fokke in Sneek.

E-mailen
Bellen
Map
Info