Scoor je rijbewijs bij FOKKE

boek nu je gratis proeflesHeb jij ook wel eens last van faalangst of examenstress, wat doe je eraan ?

Stel, je bent lekker aan het lessen en hebt een hele goede rijinstructeur, maar je krijgt het al benauwd als je alleen al denkt aan je autorijexamen: WHAAA !!

faalangst voor rijexamen

Of je schiet in de stress als het druk is op een kruispunt of als je moet keren op de weg. Wat kan een rijinstructeur dan doen? Hij of zij kan bijvoorbeeld proberen je gerust te stellen, een compliment geven of kan het nog een keer uitleggen. Dat kan vaak genoeg zijn, maar die angst weghalen kan je rijinstructeur niet. Dus is het vaak een kwestie van veel doen. Maar bij rijschool FOKKE kan dat ook anders!

Het was op een woensdag in april 2019 dat Fokke mij belde, een leerling moest binnenkort examen doen. De dag voor het examen appte Fokke, dat deze leerling helemaal overstuur was en niet meer kon rijden. Of ik ook kon helpen. Dit was een herexamen, en de angst kwam door het zakken op het vorige examen. Die woensdagochtend ben ik naar het Examencentrum De Stolp gereden en heb ik bij deze leerling de spanning eruit gehaald en de focus gelegd op wat voor het examen belangrijk was, namelijk een goede rit rijden. Anderhalf uur later was de kandidaat geslaagd. Hoe kan dat?

Mijn naam is René Verkamman en ik ben eigenaar van HynosePraktijk René Verkamman. Hypnose ? Jazeker! Met hypnose als middel, maar ook vaak korte face-to-face technieken uit de NLP ( Neuro Linguistisch Programmeren ) help ik leerlingen bij rijschool FOKKE van hun examenstress of faalangst af te komen. Ik ben zelf ook rijinstructeur geweest en weet dus wat het is als leerlingen last hebben van faalangst. Mijn missie is om iedereen vrij te breken van wat ze tegenhoudt om die keuzes of dat leven te leiden wat ze graag zouden willen. Ik kan zorgen voor een verandering in korte tijd waardoor je weer helemaal in je kracht komt. Wil je meer weten over HypnosePraktijk René Verkamman, neem gerust een kijkje op mijn website.

Dus zeker als jij last hebt van faalangst of examenstress: Scoor je rijbewijs bij FOKKE ...

hypnopsepraktijk reneverkamman


E-mailen
Bellen
Map
Info